diumenge, 27 de novembre de 2016

SETMANA DE LA CIÈNCIA

La setmana del 14 de Novembre hem celebrat la setmana de la ciència a l'escola:

- Primer els alumnes d'emprenedoria de 4t ens van encoratjar a participar:

- Cada dia de la setmana, els alumnes d'emprenedoria de 3r ens proposaven enigmes científics a cada classe per tal que els alumnes de cada curs poguèssin participar intentant resoldre'ls.
- Dilluns 14 els alumnes de 1r i 2n d'ESO van poder fer tallers de Ciència.
 Aquí teniu una petita ressenya amb l'opinió dels alumnes:
La xerrada que ens va fer el Senyor Manuel va ser molt interessant, ja que ens va explicar que utilitzem la física i la química diàriament sense saber-ho. Ens va apropar a la ciència d’una manera més lúdica, diferent a la que utilitzen els professors.
Va ser interessant que en els experiments ens expliqués el nom científic i el nom que nosaltres  coneixem, és a  dir el col·loquial.
Els experiments eren entretinguts i la majoria molt visuals i sempre n’aprenies alguna cosa, com per exemple, que són els líquids newtonians, que a la cuina es fa servir molta química...
Potser de les poques coses a millorar seria renovar els experiments ja que alguns, bé quasi tots, eren repetits de l’any passat.
I encara que van faltar experiments per fer, animaríem que aquesta xerrada se seguís fent, ja que es bo que els nens aprenguin d’una manera que no sigui posant-se davant d’un llibre i empollar-se una teoria, així els nens associen la física i la química com un joc i no tan com una obligació i una cosa molt feixuga.
Recomanem que es segueixi fent aquest activitat, tan per professors, famílies i alumnes.
ALÈXIA I IRENE - Divendres 18 els alumnes de 1r i 2n de batxillerat i 3r i 4t d'ESO van poder assistir a una conferència sobre l'Ictus de la Marató de TV3.- També hem estat jugant al "Who is who" intentant descobrir quins eren els científics importants que hi havia representats....ah i "IN ENGLISH"Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada